Virtuarium e-könyv webáruház

Virtuarium

Kategóriák: ,

Anthony Sheenard Két ​tűz között (Halálosztó 2029 / 6.)

In Stock

1400 Ft

Kategóriák: ,

Az ​Ítélet Napja után Chicago a halott városok sorába tartozott. Megannyi felhőkarcolója úgy omlott össze az atomrobbanást követő nukleáris szélvészben, mintha üres gyufásdobozokból lettek volna felhalmozva. Az egész világot elborító porfelhő és a nukleáris tél itt is éreztette hatását: a Michigan-tó és a Chicago-folyó befagyott, és nem is engedett fel húsz éven át. Amikor a Skynet világot behálózó információs csápjai Chicagót is bekapcsolták a hálózatba, úgy tűnt, a város teljességgel kihatl, vadállati szintre süllyedt egymással és a sugárzás miatt mutálódott patkányokkal vívják, s ha nincsenek Halálosztók, Vadász-Gyilkosok, Fejvadászok, akkor is kihalnak.
A Gépisten és az emberek háborúja huszonkét éve zajlott. A ellenállás egyre összefogottabb lett, a Los Angeles-i központ irányításához egyre több, távoli vidéken megszerveződő divízió csatlakozott.
Ám mégis akadtak városok, ahol nem a kiborgok voltak az elsődleges ellenfelek, és igaznak bizonyult a mondás: ember embernek farkasa. Ilyen város volt Chicago is…

Cherubion, Debrecen, 2001
218 oldal

puhatáblás

ISBN: 9639346039

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anthony Sheenard Két ​tűz között (Halálosztó 2029 / 6.)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.