Virtuarium e-könyv webáruház

Virtuarium

Kategóriák: ,

Az ​öröklét nyomában – science fiction antológia – Nemes István (szerk.)

In Stock

1500 Ft

Kategóriák: ,

2871. ​A Csillagliga időszaka…
Marcuss Barbess és társa, Alex Konrad az egykori keresztes lovag fáradhatatlanul kutatnak a Vándorok, a titokzatos idegen lények után, akik kiválasztották őket rejtélyes céljaikra. Az egymáshoz kapcsolt űrhajókból és roncsokból álló, gigászi űrbázison, az Athonell Kolóniaszövetségben találkoznak egy újabb kiválasztottal, valakivel, aki nem kivételes ajándéknak, hanem átoknak tekinti a kapott halhatatlanságot…

(A címadó regény az Én, a halhatatlan-ciklus része, de önállóan is olvasható történet.)

Titokzatos módon eltűnik egy tizennyolcadik századbeli ikon, egy ismert Madonna-ábrázolás. A rendőrség tehetetlen. A multimilliomos tulajdonos egy mindenre elszánt magánnyomozót bérel fel a műkincs visszaszerzésére… Ismét vallási és faji háború dúlja fel Európát, s ezúttal a kereszténység és a fehér faj túlélése a tét. Ám van egy fegyver, egy tökéletesen pusztító biológiai bomba, amely megfordíthatja a történelem kerekét… A Fin-de-siécles cég különös tevékenységet folytat: rég halott művészek személyiségét restaurálva visszahozzák az életbe az egykori hatalmasságokat. Szlogenjük: „Új kor, új élmények, új versek”.

(Egy regény, számos izgalmas kisregény és novella vezet bennünket a közeli és távolabbi jövő rejtelmeibe, szórakoztató, kalandos és elgondolkodtató történetekkel.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az ​öröklét nyomában – science fiction antológia – Nemes István (szerk.)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.